Tamara Zvicer Foto: Detective-info.com.ua

Ukrajinski portal detective-info.com.ua objavio je informaciju da je Tamara Zvicer, supruga navodnog vođe "kavačkog klana", koji je u utorak teško ranjen u pucnjavi u Kijevu kada su ga napala dvojica napadača, pokušaj atentata preživeo zahvaljujući njoj, zato što je ona zapucala iz pištolja na likvidatore i omela ih da mu zadaju smrtonosan hitac.

Sajt detective-info.com.ua objavio je fotografiju sa jedne od sigurnosnih kamera, na kojoj se vidi Tamara Zvicer koja u ruci drži pištolj u trenutku kada napadači pucaju u njenog supruga Radoja.

„Pucala je na napadače na Zvicera. Njen postupak nije dozvoolio da ubice likvidiraju žrtvu na licu mesta. Ona je naterala napadače da pobegnu, rekao je sagovrnik ovog ukrajinskog portala.

Zvicer

Međutim, iako se na fotografiji sa sigurnosne kamere vidi da Tanmara Zvicer drži u ruci vatreno oružje, policija tokom uviđaja nije uspela da pronađe taj pištolj i okvir iz kog je pucala na padače na svog supruga.

Prema pisanju ovog ukrajinskog portala Tamara Zvicer (35) legalno boravi na teritoriji Ukrajine. Prema pisanju ovog sajta ona zajedno sa Goranom i Majom Zvicer je suvlasnik kompanije „Interfudtehnolodži LLC“ koja je registrovana novembra 2018. u Poltavi a bavi se prehramebnim uslugama i ugostitetljstvom.

(Izvor: detective-info)

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare