Ilustracija Foto:Nova S

Beograđaninu N. Č. (30) određeno je zadržavanje od 48 sati nakon što je pokušao da otme devojku A. M. (31). On je nju na silu ugurao u svoj automobil, a potom se uputio ka Kruševcu, ali ga je policija zaustavila i uhapisla na teritoriji Jagodine.

Kako je saopštilo Prvo osnovno tužilaštvo, N. Č. je devojku presreo u Ulici Vojislava Ilića kod broja 41 na Zvezdari, a potom je na silu ugurao u automopbil. Devojka je pokušala da pruži otpor, ali je N. Č. uspeo da pokrene automobil i izađe na auto-put, s idejom da stigne do Kruševca.

Pročitajte još:

„Osumnjičeni je upotrebom fizičke snage, oštećenu nasilno uguorao u svoje vozilo na mesto suvozača, protivno njenoj volji, a potom zaključao vrata vozila sprečavajući je da izađe, nakon čega je startovao vozilo i krenuo ka Kruševcu, dok je oštećena svo vreme zahtevala od njega da je pusti da izađe iz vozila. U saradnji dežurnog zamenika Prvog OJT-a u Beogradu sa policijskim službenicima PS Zvezdara i policijskim službenicima PU Jagodina, izvršena je opservacija kretanja vozila kojim je upravljao osumnjičeni, što je rezultiralo lišenje slobode imenovanog na teritoriji Grada Jagodina, gde je isti sproveden u prostorije PU Jagodina i gde mu je uručeno rešenje o zadržavanju do 48 časova.“, navedeno je u saopštenju Prvog OJT.

Pročitajte još:

Nakon saslušanja osumnjičenog iskaz će dati i oteta devojka, kao i svedoci.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare