Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Kad sam došla s posla, zvala sam na mobilni, niko se nije javljao ni u radnji. Moja ćerka je otišla u Aleksinac, ništa nije saznala pa smo popodne nestanak prijavili policiji. Stan im je zaključan, nemamo nikakvu predstavu šta je sa njima - kaže Verica Đokić, rođaka tročlane porodice iz Aleksinca koja je u nedelju nestala bez traga!

Zabrinuta žena dodaje da G. Đ., njegova supruga G. Đ. i ćerka L. Đ. nisu pominjali da će ići negde na letovanje ili put, te da im je zbog toga njihov nestanak jako sumnjiv.

– Nisu pominjali da će ići na letovanje. Telefon je lociran 26. septembra poslednji put na Viber i to je to. Nikada se ranije nije dešavalo ništa slično, uvek bi se javljali – priča Verica za Telegraf.

Pročitajte još:

Vlasnik menjačnice u Aleksincu Goran Đ. (57), njegova supruga Gordana Đ. i ćerka Lidija (25) nestali su 26. septembra, odnosno u nedelju.

Poslednji put viđeni su u nedelju uveče kada su bili kod majke G. Đ. na večeri u selu Moravac i krenuli za Aleksinac. Na putu za Aleksinac im se izgubio svaki trag.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar