Podeli

Suđenje Ninoslavu Jovanoviću (47) iz Malče, poznatijem kao Malčanski berberin, koji se sumnjiči da je oteo i deset dana zlostavljao 12-godišnju Moniku K. (12) iz Suvog Dola, nastavlja se sutra u Višem sudu u Nišu. Jovanović bi na sutrašnjem pretresu Jovanović trebalo da do detalja iznese svoju odbranu.

Jovanović se na pripremnom ročištu održanom 16. juna izjasnio o krivici i samo u manjem delu je osporio činjenično stanje opisano u optužnici. Odbrana je osporila neuropsihijatrijsko veštačenje optuženog u delu uračunljivosti optuženog u vreme izvršenja krivičnih dela, dok se ostalim predlozima tužilaštva za izvođenje dokaza ne protivi.

Jovanović bi na sutrašnjem glavnom pretresu trebalo da do detalja iznese svoju odbranu.

Suđenje Jovanoviću je zatvoreno za javnost, a roditelji otete devojčice su nakon pripremnog ročišta u junu izjavili da za optuženog očekuju najstrožu kaznu.

Podsetimo, Ninoslav Jovanović tereti se da je krajem decembra prošle godine oteo i zlostavljao devojčiću. On je uhapšen 5. januara na seoskom groblju u Malči. Jovanović je od ranije poznat policiji i iza sebe ima poduži krivični dosije. On je zbog silovanja koje je ranije počinio bio osuđivan na 10 i 12 i po godina zatvora, zbog čega je iza rešetaka proveo čak 22 godine života.

Nadimak je dobio po selu Malča iz kog je rodom i po svojoj bolesnoj potrebi da svoje žrtve prvo ošiša, a potom siluje.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar