Foto: Srpska info

Starleta Tijana Maksimović, u javnosti poznatija kao Tijana Ajfon, nakon što je provela skoro mesec dana u zatvorskoj ćeliji u Bijeljini, puštena je danas na slobodu.

Kako je za Blic objasnio njen otac, Đorđe Maksimović, Tijana je dobro podnela dane iza rešetaka.

„Izašla je danas. Još nismo uspeli da se čujemo jer nema telefon. Kažu da se super oseća i da je u pritvoru bila potpuno opuštena i svoja. Šalila se sa svima, družila sa čuvarima, kuvala kafu. Svi su je zgotivili“, kratko je prokomentarisao Tijanin otac.

Podsećanja radi, srpska starleta uhapšena je u velikoj akciji policije sa još 35 osoba. Osumnjičeni se terete za zloupotrebu opojnih droga, neovlašteno posedovanje oružja i prostituciju. Tijana Ajfon u Tužilaštvu u Bosni i Hercegovini nije odala nijedno ime političara, biznismena niti mafijaša s kojima je bila intimna, tvrdio je tada njen advokat Miloš Stevanović iz Bijeljine.

Ajfonka sve tajne krije u mobilnom telefonu, koji je bio deponovan u tužilaštvu.

„Tijana je samo kratko rekla da je došla na žurku na koju je bila pozvana i da se ne bavi prostitucijom. Ona se do daljeg brani ćutanjem. U pravnom smislu nije iznela nikakvu odbranu, a detalje će izneti kada bude podignuta optužnica, za nekoliko meseci. Tijanin telefon niko nije otključavao, tako da niko nema razloga da strahuje. Njen mobilni marke „ajfon“ je isključen i ima šifru za otključavanje. On je u tužilaštvu neće biti otključavan“, rekao je nedavno advokat Stevanović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar