Foto: Instagram/ticamaksimovic

Sedam dilera koji su u ponedeljak uhapšeni u akciji "Kristal“ priznali su krivicu tokom saslušanja u policiji i tužilaštvu, pišu mediji.

Kako prenosi portal Srpskainfo, akcija „Kristal“ pokrenuta je krajem prošlog meseca, kada je na kokainskoj žurci u Bijeljini zatečeno 36 osoba. Tom prilikom uhapšena je i poznata beogradska starleta Tijana Maksimović zvana Tijana Ajfon, koja se trenutno nalazi u pritvoru.

Akcija je nastavljena u ponedeljak, kada je uhapšeno još 12 osoba, a osam ih je sproveno u tužilaštvo. Uhapšeni su Todorović Mladen, Burić Vukašin, Simić Nikola, Vasić Petar, Savić Predrag, Petrović Mile, Maksimović Maksim, Arapović Nenad, Simić Savo, Simić Radoslav, Nogić Nebojša i Lakic Jovan iz Bijeljine, te Simić Savo i Lakić Jovan iz Ugljevika.

Sedmorica dilera priznala su krivicu za dilovanje droge.

„Nakon što su priznali krivicu, većina ih je najavila će sklopiti sporazume sa tužilaštvom. Nakon toga, nije bilo osnova za određivanje pritvora i svi su pušteni da se u nastavku predmeta brane sa slobode“, rekao je izvor  portala Srpskainfo.

Podsetimo, u sklopu ove akcije, koju je krajem prošlog meseca sprovela policija Republike Srpske, uhapšena je poznata beogradska starleta Tijana Ajfon, a koja je bila označena kao jedan od organizatora kokainske žurke u Bijeljini. Tada je u luksuznoj vikendici skrivenoj među zelenilom i poljanama u tom gradu uhapšeno 35 osoba, od čega devet devojaka među kojima je i srpska starleta Tijana Maksimović u javnosti poznatija kao Tijana Ajfon.

Pogledajte kako je tada izgledalo hapšenje:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar