Mural Stefana Balića Foto:Milosavljević Jelena

Mihailo Balić, otac dečaka Stefana (9) koji je poginuo krajem jula u nesreći na Karaburmi, emotivnom porukom na društvenim mrežama obeležio je 40 dana od smrti sina.

Pročitajte još:

„Danas je sine, 40 dana kako nisi sa nama… Doći ćemo ujutru do tvoje večne kuće… Ne zameri nam ako ne možemo da zadržimo suze… I dalje te nema da popričamo… Čuvamo ti brata, ne brini… I ti to znaš… Pita za tebe, kaže da ćeš otvoriti oči… Znaš ti tvog Lukicu… Uvek mu kažem kamo lepe sreće… Ili kaže da si kod drugara… Opet mu kažem kamo lepe sreće… Ti si tamo gore… Najlepša zvezdo tatina… Čuvaj tvog Lukicu, a mi ostali ćemo se snaći već nekako, valjda… Ljubi te Luka… Ljubi te mama… Ljubi te tata… Ljubi te čiča… Ljube te dede… I kao što kažu-do skorog viđenja“, navodi se u objavi.

Danas je sine, 40 dana kako nisi sa nama…Doći ćemo ujutru do tvoje večne kuće…Ne zameri nam ako ne možemo da…

Posted by Mihailo Balić on Sunday, August 29, 2021

Podsetimo, osumnjičeni vozač, koji je udario devetogodišnjeg Stefana, nakon nesreće pobegao je s lica mesta. Reč je o licu koje je ranije osuđivano za istovrsna krivična dela iz oblasti saobraćaja. Prvi osnovni sud je Lazara G. najpre pustio da se brani sa slobode, ali je ta odluka, nakon žalbe tužilaštva, ali i protesta građana, preinačena i odredio mu pritvor.

Inače, devetogodišnji Stefan je samo nekoliko dana nakon udesa pogledao teškim povredama.

BONUS video: Protest na Karaburmi

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare