Foto: Ljubica Sokić/Nova.rs

Ilija G. (21) ubio je pre dva dana u porodičnoj kući u naselju Atenica kod Čačka majku Slađanu (49), oca Milana (57) i dedu Sretena (87). Ilija je uhapšen juče ujutru, a prijatelji i komšije sa kojima smo razgovarali i dalje ne mogu da dođu sebi od tragedije koja ih je pogodila.

„Milan Glišović, otac dvadesetjednogodišnjaka koji ga je iskasapio nožem bio je kod nas pre pet, šest dana na ručku“, kažu za Nova.rs u obližnjem ugostiteljskom objektu i dodaju:

„Često je dolazio kod nas. Divan čovek, a i supruga je bila sjajna žena“, kaže konobarica te SUR.

Foto:Ljubica Sokić/Nova.rs

Još jedan komšija koga smo sreli kaže da je, osim ubice, porodica bila divna.

„Lečio se u klinici Laza Lazarević. Uništio je sve. Poznavao sam te ljude, mučili su se, radili, u šoku sam“, rekao nam je on.

Još jedan komšija ispričao je da je poslednji godinu dve, Ilija upao u loše društvo, ali da niko od ostalih članova porodice nije govorio o tome.

„Pretpostavljam da ih je bilo sramota. Ovo što je učinio je monstruozan čin, ali znam da je ranije bio dobro dete koje se bavilo sportom“, kazao je sagovornik portala Nova.rs dodajući i da je bio dobar đak i veliki sportski talenat. Smatra, da bi za ovaj zločin koji se dogodio, tužilaštvo trebalo da se zapita koji je njihov posao.

Čačak, Atenica, ubistvo, hronika, policija
Ilija G. Foto: Privatna arhiva

„Policija ga je privodila, znamo da je pravio haos u kući, čuli smo od poznanika, a uvek su ga puštali. Imamo informaciju da je bio na lečenju i na kraju šta se desilo. Užas. Tužan sam i pretužan“, zaključio je komšija za naš portal.

Komšija koji živi preko puta porodice Glišović ne može da dođe sebi.

Foto:Ljubica Sokić/Nova.rs

„Bili smo dobri prijatelji, družili smo se. U šoku sam od bola i neverice, nemojte me snimati“, priča sagovornik našeg portala. On dodaje da je pre tri, četiri dana sve bilo, navodno, normalno.

„Tragedija, nemam drugi komentar. Ne znamo ni kada će sahrana, najžalije mi je Nikole koji je ostao sam“, priča nam on.

Podsećanja radi, Ilija G. došao je preksinoć do kuće svojih roditelja, a onda je nožem izbo majku, oca i dedu. Njegov stariji brat Nikola pronašao je tela i odmah pozvao policiju. Osumnjičenom Iliji, koji je juče uhapšen, određeno je zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom Višem javnom tužilaštvu.

BONUS VIDEO: Policijska akcija nakon trostrukog ubistva u Atenici kod Čačka

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram