Otac napastvovane devojčice, Foto:N1

Policija u Brusu traga za frulašem M.C. (64), nakon što je on pušten iz pritvora u Kruševcu, koji mu je bio određen zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje nad detetom. 

Foto:N1

Otac devojčice koju je dodirivao frulaš po prvi put je javnosti ispričao šta se dogodilo tog dana, nakon što se njegova ćerka vratila kući sa časa frule.

Rekao je da je tog dana kada se vratio kući primetio da nešto nije u redu. Kaže da  mu je supruga odmah rekla da se nešto dogodilo njihovoj ćerki.

„Kada sam pitao šta je to bilo, žena mi je rekla da ćerku više nećemo slati na časove frule. Upitao sam koji razlog. Rekla mi je da je učitelj devojčicu dodirivao po grudima“, kaže ovaj otac.

Kaže da je odmah pitao kako je to radio i koliko dugo.

„Ali, kada mi je rekla da je to trajalo sve vreme dok je ona zapisivala ono što joj je pričao, poludeo sam“, priča ovaj otac i dodaje:

„Pomislio da odem kod učitelja i sam razrešim stvar. Ali je onda sam uz konsultaciju sa porodicom odlučio da ga prijavimo policiji“.

Frulaš je pušten u ponedeljak iz pritvora, i istog dana mu se izgubio svaki trag, a njegova žena je projavila nestanak.

Foto:N1

„Kada sam čuo da su ga već pustili nisam mogao da verujem. Odmah sam otišao u policiju i zatražio zaštitu. A devojčicu svakog dana vodimo u školu. Policija nas čuva ispred kuće. Ne znam da li je taj čovek sposoban da nešto uradi“, priča otac.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare