Foto: Printscreen/Vladimir Savic PZBS

Nakon što je na društvenim mrežama osvanuo uznemirujući video snimak na kojem se vidi kako policajac šamara muškarca (43) koji je priveden na Vračaru, oglasio se i Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije rekavši da će detaljno ispitati ovaj slučaj.

Na pomenutom snimku, koji je objavio jedan korisnik na društvenoj mreži Tviter, vidi se kako policijski službenik šamara privedeno lice, koje se nalazi na zadnjem sedištu službenog automobila. Korisnik je, takođe, ispod video snimka napisao i da je uhapšeni muškarac prekršio policijski čas.

Snimak je izazvao burne reakcije građana na društvenim mrežama, a povodom ovog slučaja oglasio se i pomoćnik ministra i načelnik Sektora unutrašnje kontrole MUP-a Dragan Kujundžić, koji je izjavio da će se detaljno ispitati postupanje policijskog službenika prema četrdesettrogodišnjem muškarcu koji je uhapšen na Vračaru jer je prekršio meru zabrane kretanja.

„Povodom snimka koji se pojavio na društvenim mrežama, a ne kome se vidi da policijski službenik zadaje više udaraca privedenom muškarcu, Sektor unutrašnjih kontrole preduzeće sve mere i radnje iz svoje nadležnosti i proveriti postupanje pripadnika policije, a o svemu će biti obavešteno i nadležno tužilaštvo“, navodi se u saopštenju.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar