Luka Radulović
Foto: Facebook/Luka Radulovic

Marko Đorđević (33), koji se sumnjiči da je aprila 2018. u kafani u Beogradu ubio Luku Radulovića (37), izručen je noćas Srbiji. Kako prenose mediji, on je u Srbiju sproveden uz najveće mere obezbeđenja i nakon saslušanja, određen mu je pritvor.

Đorđević je uhapšen prošlog leta u letovalištu Mužin kod Kana u Francuskoj, a tereti se da je 18. aprila 2018. na jednoj privatnoj proslavi u jednoj beogradskoj kafani prišao Raduloviču i u njega ispali nekoliko hitaca, a potom izašao iz lokala.

Kako prenose Novosti, zločinu su prethodnili sukobi između Đorđevića i Radulovića. Naime, oni su se nekoliko meseci pre zločina sukobili i potukli u drugom beogradskom lokalu.

Inače, osumnjičeni Đorđević je nakon ubistva pobegao iz Srbije, a navodno, lociran je preko članova porodice koje je policija pratila. Inače i osumnjičeni i žrtva od ranije su poznati srpskoj policiji i hapšeni su više puta.

Podsetimo, ubijeni Radulović javnosti je postao poznat 2017. kada je automobilom isekao kolonu u kojoj je bio predsednik Aleksandar Vučić, na Topčiderskoj zvezdi. U kolonu je tada uleteo „bentlijem“ koji se vodio na bivšeg fudbalera Ivicu Dragutinovića.
***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar