Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Suđenje Darku Kostiću koji se tereti za dva krivična dela nedozvoljene polne radnje, od kojih je jedno nad maloletnim licem i zbog posedovanja narkotika, odloženo je danas u Trećem osnovnom sudu u Beogradu, jer se nije pojavio svedok koji je trebalo da svedoči.

Reč je o portiru zgrade u kojoj Kostić živi, a koji dosad nije saslušan.

Inače, advokat Dimitrije Ilić, koji zastupa kreatora, podneo je procesni predlog da suđenje krene iznova.

„Mislim da suđenje bi trebalo da krene iz početka i to pred većem, odnosno trebalo bi da se sudi u veću“, rekao je Ilić.

Sudija će doneti odluku o ovom predlogu na narednom pretresu, a tada bi trebalo i da se sasluša portir. Inače, pretresu je prisustvovao i modni kreator, koji se na predhodnom nije pojavio, jer je bio u izolaciji od koronavirusa.

Podsetimo, modnom kreatoru Darku Kostiću sudi se za polno uznemiravanje dvojice mladića, od kojih je jedan maloletan. Sem toga, kreator se tereti i za omogućavanje uživanje narkotika.

Kostić s braniocem Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Kostić je uhapšen u junu 2018. nakon što ga je maloletni L. K., učesnik jednog rijaliti programa za decu, prijavio policiji da je pokušao da ga napastvuje. Maloletnik je tvrdio da ga je Kostić namamio u svoj stan kako bi mu dao novac za fotografije, ali da mu je potom u piće sipao preparat za potenciju. Ipak, on je, kako je tvrdio, uspeo da pobegne iz stana.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar