Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Kompozitor Saša Milošević Mare, čija je rođena sestra vlasnik stana u soliteru u Ulici Visokog Stevana u kojoj je juče izbio stravičan požar, kazao je za Nova.rs da je čuo da je u trenutku izbijanja požara u stanu, pored devojčice koju su spasli hrabri građeviinski radnici, bio i njen deda.

Foto: Nova.rs

Pročitajte još...

On kaže da mu nije poznato šta se dogodilo sa starijim gospodinom, odnosno kako je on uspeo da napusti stan, dok je unuka ostala zarobljena na terasi.

„Znam samo da će devojčica biti dobro. Koliko sam upućen, u stanu je bio i deda, koji je konfuzan, ali će policija blagovremeno o svemu obavestiti“, rekao je Milošević za naš portal.

Pročitajte još:

Policija je sprovela istragu kako bi utvrdila uzrok požara, ali i rasvetlila gde su bili majka i deda devojčice.

Podsetimo, stravični požar dogodio se juče oko 13 sati u stanu u Ulici Visokog Stevana na Dorćolu. Vatru je najverovatnije izazvala zapaljena slavska sveća, a u trenutku vatrene stihije u stanu se nalazila devojčica (15), koja je ostala zaglavljena na terasi zapaljenog stana.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Nju su spasili mladići, radnici, koji su videli kako sa zapaljene terase doziva pomoć.  Oni su izveli spektakularnu akciju i spasili je, nakon  čega je ona sa povredama prevezena u bolnicu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare