Goran Stanojević Foto: Miljana Isailović/Nova.rs

Jedna osoba je preminula, dok je njih 33 teže i lakše povređeno prilikom prevrtanja autobusa na auto-putu Leskovac-Niš. Iz niškog Univerzitetskog centra saopštili su nove detalje o stanju povređenih koji su smešteni u njihovoj ustanovi.

„Nakon saobraćajne nesreće u Leskovcu u Univezitetski klinički centar u Nišu ukupno je primljeno šesnaest osoba, od toga dvoje dece starosti 12 i osam godina. Nakon pregleda na Klinici za dečju hirurgiju dete starosti 12 godina je zadržano na dalje praćenje i dijagnostičke procedure dok je osmogodišnje dete nakon ukazane lekarske pomoći, pušteno na kućno lečenje. Od 14 odraslih osoba kod jedne, jedne stare 69 godina, sprovedena je hirurška procedura. Jedan pacijent je zadržan na Klinici za ortopediju i traumatologiju, ostalih 12 je nakon ukazane prve pomoći pušteno na kućno lečenje. Operisana osoba je stabilnih vitalnih parametara, očekujemo da postoperativni tok bude uredan“, saopštio je prof dr Goran Stanojević, pomoćnik direktora za hirurška pitanja niškog Univerzitetskog kliničkog centra.

Preostali povređeni nalaze se u Opštoj bolnici u Leskovcu.

Pročitajte još:

U nesreći je stradala Nina N., turistički vodič.

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se oko pet sati, na auto-putu Leskovac-Niš. Zasad nije poznato pod kojim se okolnostima dogodila nesreća.

Inače, povređeni putnici su se vraćali iz Grčke.

Istraga će utvrditi sve okolnosti nesreće.

BONUS VIDEO: Snimak mesta nesreće na auto-putu Leskovac-Niš

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar