Video sam muškarca kako želi sebe da prekolje. Žena je bila sva krvava. Užasno je bilo, kaže za Nova.rs jedan od očevidaca krvave drame iz Knjaževačke ulice u Nišu. Prema saznanjima našeg portala, oboje su zbrinuti na ORL klinici. Žena je operisana, a muškarac je na trenutno zbrinjavanju.

Muškarac J. N. (40)  i žena koju je izbo nožem S. S. (62), prema nezvaničnim saznanjima, u vezi su oko dve godine, a pokušaju ubistva prethodila je svađa emotivnih partnera.

„U trenutku kada sam čula zapomaganje i vrištanje komšinice Dragane izašla sam i videla kako joj šiklja krv. Vezala je neku trenerku oko vrata držala peškir. Podigli smo joj glavu jer nismo smeli da je pomeramo dok nije došla Hitna pomoć“, navodi komšinica koja živi prekoputa kuće gde se dogodio ovaj krvavi pir.

Pročitajte još:

Kako dalje dodaje, ne poznaje muškarca i ženu, ali je poznavala roditelje muškarca.

„Samo iz viđenja ih poznajem, čudni su. Ona je valjda došla kod njega, ali nisu živeli zajedno. Ona je sve vreme ponavljala Jovan Nikolić. Njega sam videla kada je došla policija, izveli su ga u kolicima, takođe sa zavijenim vratom“, zaključuje komšinica.

VIDEO: Užas u Nišu: Muškarac izbo ženu, pa sebe

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar