Stefan Gavrilović Foto: Društvene mreže

Stefan Gravrilović (37) iz Ćuprije, u subotu 6. februara izašao je iz dvorišta porodične kuće i od tada mu se gubi svaki trag. Porodica je istog dana prijavila njegov nestanak policiji i apel preko društvenih mreža, pozivajući građane da se jave ukoliko ga primete.

Stefanova majka izjavila je za medije da je u subotu Stefan šetao u trenerci i majici po dvorištu, posle čega je izašao u grad ne vrativši se po jaknu, novčanik i mobilni telefon. Prema njenim rečima, Stefana je poslednji video jedan rođak u susednoj ulici, kako hoda u pravcu grada.

Pošto se i posle nekoliko sati Stefan nije vratio kući, porodica je prijavila njegov nestanak policiji. U Policijskoj stanici u Ćupriji, našem portalu je potvrđeno da je nestanak prijavljen i da intenzivno tragaju za nestalim mladićem. Takođe, navode i da je više građana u subotu prijavilo da su primetili jednu osobu koja je skočila sa mosta u Veliku Moravu, ali kako nam je pojašnjeno, ne mogu da povezuju ta dva slučaja.

U policiji objašnjavaju da se utopljenik iz Velike Morave za sada vodi kao NN lice, kao i da su angažovane službe koje tragaju za telom utopljenika.

Porodica moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju o njemu da se jave na brojeve telefona 064/17-97-914 i 064/95-93-320, ili da pozovu policiju.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar