Nestale još tri osobe u Srbiji

Hronika 02. jan. 202216:54 > 17:05
Podeli:
Ivica Vrapčenjak, Sanja Tešević i Nada Kalapiš Foto:nestalisrbija.rs

Igor Jurić objavio je na svom Tviter profilu da su danas prijavljena još tri nestanka.

On je naveo da je 31. decembra nestao Ivica Vrapčenjak pod potpuno misterioznim okolnostima. Na sajtu nestalisrbija.rs kao mesto njegovog nestanka navodi se Sremska Mitrovica.

Vrapčenjak ima 57 godina, težak je 65 kilograma i ima plave oči. Kako se navodi, ćelav je i otežano hoda jer ima problema sa kukom, a na sebi je imao sivi prsluk, crnu trenerku i crne patike. Pre nestanka on je sa suprugom popio kafu, izašao je, a posle 13 časova gubi mu se svaki trag.

Jurić je objavio i da je nestala Nada Kalapiš, koja ima 71 godinu.  On je napisao da Kalapiš ima zdravstvenih problema i da je važno da se pronađe što pre.

Na sajtu "Nestali" piše da je Nada nestala 30. decembra u mestu Stepanovićevo, da je dementna i da njen izlazak iz kuće niko nije primetio. Kako se navodi, visoka je 165 centimetara, ima crnu kosu i braon oči.

U Čačku je nestala Sanja Tešević 26. decembra. Visoka je 160 centimetara, a teška je 60 kilograma. Kako piše na sajtu "Nestali", ima braon kosu i zelene oči.

U trenutku nestanka na sebi je imala braon zimsku jaknu sa krznom na kapuljači i ranac, a poslednji put je viđena na autobuskoj stanici u Čačku.

BONUS VIDEO Potraga za nestalim Matejom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar