Foto: Irfan Ličina/Nova.rs

Vozio je devojku kući. Zajedno su bili u autu, ali, srećom, ona nije teže povređena, rekla je prijateljica porodice.

Nenad V. (20) iz Mladenovca, koji je bio za volanom „forda“, nastradao je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 22.30 sati u mestu Kusadak kod Smederevske Palanke kada je u njegov automobil udarila „škoda “ kojom je upravljao M. K. koji je vozio dvoje maloletne dece.

Kako prenose mediji, saobraćajna nesreća se dogodila kada je M. K, kom je nakon nesreće izmereno 0,91 promila alkohola u krvi, pokušao da obiđe drugo vozilo i direktno se sudario sa „fordom“ kojim je upravljao nastradali Nenad.

Pročitajte još:

– Sa nastradalim mladićem bila je devojka na mestu suvozača, ali ona je srećom lakše povređena i jutros je trebalo da da izjavu u policiji u Smederevskoj palanci – objasnio je izvor upoznat sa slučajem.

Poznanici Nenada V. kažu da je tragedija izuzetno velika, jer je nesrećni mladić bio jedinac.

Ne mogu da vam opišem koliko smo svi potreseni. Najviše njegovi roditelji, ali i baba i deda. Ne znaju od bola šta ih je snašlo. Nesrećni Nenad im je bio jedinac. Deda jutros kuka da mu nema života, izgubili su čedo i jedno oko u glavi. Tuga ogromna – kaže prijateljica unesrećene porodice.

Ona dodaje da je Nenad bio divan mladić i da je kobne večeri iz Mladenovca išao u Kusadak.

– Vozio je devojku kući. Zajedno su bili u autu, ali srećom ona nije mnogo povređena. Kažu da je ona, navodno, izjavila da je vozač prešao potpuno u njihovu stranu i udario ih. Nenad nije imao vremena da odreaguje. Da zlo bude veće taj vozač koji ih je udario vozio je svoju decu. Strašno, mogao je i decu da pobije – rekla je uznemirena žena.

BONUS VIDEO: Nesreća kod Beograda u kojoj su poginuli sestra i brat

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar