Foto: N1

Negotinac Andrija P. (27), koji je dobio kaznu u trajanju od šest godina i dva meseca jer je u avgustu na benzinskoj pumpi pretio da će da aktivira ručnu bombu, ponovo je uhapšen u četvrtak noću jer umesto da bude u kućnom pritvoru on je sa nanogicom otišao u grad.

On se navodno provodio u nekom kafiću nakon čega je u alkoholisanom stanju došao kući gde se svađao sa ukućanima koji su pozvali policiju.

On je priveden i po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva određen mu je pritvor. Da podsetimo, Andrija je nedavno zaključio sporazum o priznavanju krivice sa Višim javnim tužilaštvom u Negotinu pri čemu je dobio jedinstvenu zatvorsku kaznu u trajanju od šest godina i dva meseca.

On je 12. avgusta došao na jednu benzinsku pumpu u Negotinu sa ručnom bombom preteći da će da je aktivira. Kada je pozvana policija, pobegao je sa lica mesta, nakon čega je bio u bekstvu, a za njim je bila raspisana i poternica. To je učinio zbog neraščišćenih ličnih odnosa sa čovekom koji je radio na toj benzinskoj pumpi.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar