Foto: Shutterstock

Porodica dvanaestogodišnje devojčice, koja je prošle godine napastvovana na jednoj proslavi u svom selu, nakon čega je šest meseci kasnije osumnjičeni napasnik pušten na slobodu uz sudsko obrazloženje da se javnost više ne interesuje o ovom slučaju, još nije obaveštena o najnovijoj odluci Apelacionog suda u Novom Sadu kojom će nasilnik biti vraćen u pritvor.

Devojčicin otac V. Ć. rekao je u razgovoru za Nova.rs da još nije dobio tu informaciju ali i da, u ovom trenutku, ne može da poveruje ni u šta.

„Meni su od jutro prijatelji i komšije u kući, sedimo i razmišljamo šta će da se desi i šta će izvećati. Ukoliko je to tačno onda dobro, ali morate razumeti da nam je jako teško u ovom trenutku poverujemo u bilo šta, sve dok se on ne nađe iza rešetaka ponovo“, kazao je V. Ć. u izjavi za portal „Nova.rs“.

Ranije danas beogradski mediji su preneli da je Apelacioni sud u Novom Sadu preinačio je odluku o pritvoru u slučaju Aleksandra Isakovića osumnjičenog da je obljubio devojčicu (12) u Šapcu i ponovo mu odredio pritvor. Kako smo nezvanično saznali iz suda, oni su poslali rešenje Višem sudu u Šapcu koje bi trebalo da ga potvrdi.

Otac trinaestogodišnje devojčice sela kod Bogatića, čiju je ćerku, kako se sumnja, seksualno zlostavljao Aleksandar Isaković (38) zvani Mačak iz tog mesta, rekao je ranije da ga je manijak posle gnusnog čina grlio i ljubio. Vladan je naveo da je Aleksandar izveo devojčicu sa slavlja i nakon zlostavljanja vratio u salu gde su slavili punoletstvo rođake, zatim seo za sto kod njega i nastavio da peva.

„Sedeo je sa nama celo veče i veselio se. Onda je u jednom trenutku nestao i ja sam čak išao da ga tražim. Posle smo saznali da je krenuo sa mojom ćerkom i njena dva druga, navodno, u šetnju. Na putu su sreli još neku decu, pa su ta dva drugara moje ćerke ostala sa njima. Moja ćerka je ostala sa njim i onda je u blizini zalajao pas. Aleksandar je ščepao i govorio joj: “Jao, ne boj se, ja ću te sačuvati”. Odveo je na nekih 50-ak ili 100 metara od sale. Onda je počeo da je ljubi, grli… O tom ne mogu da vam pričam, nemam snage“, rekao je tada otac nesrećne devojčice.

Bonus video: Policija u Beogradu zaplenila više od 2kg droge: Uhapšene dve osobe

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar