Hapšenje Foto:MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su N. V. (34) osumnjičenog da je u Beogradu na Adi Ciganliji fizički napao ženu, a kako saznajemo, nasilniku je određeno zadržavanje do 48 sati.

Osumnjičeni se tereti za nasilničko ponašanje i njemu je nakon privođenje određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušan od strane Drugog osnovnog javnog tužilaštva.

Inače, prema nezvaničnim saznanjima Nova.rs, osumnjičeni je sa napadnutom ženom bio u nekoj vrsti emotivne veze. Takođe, osumnjičeni nije ranije osuđivan.

Podsećamo, na Adi Ciganliji juče se dogodio incident, kada je muškarac prvo pretio, a potom fizički nasrnuo na ženu. Nepoznati muškarac je u jednom momentu uspeo da se približi devojci i šutnuo je u glavu, nakon nekoliko neuspešnih pokušaja da joj fizički naudi. Ona je od siline udarca pala, a na snimku se čuje glas žene koja napadača pita zašto je udario žrtvu.

Pročitajte još:

Pomenuti video snimak, koji se pojavio na društvenim mrežama, šokirao je javnost. Inače, napadnutoj ženi je u pomoć pritekao samo jedan muškarac, koji se zatekao na plaži.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare