Pokušaj pljačke koji se dogodio juče ujutru u Bloku A, kada su vozača kroasana napala dva maskirana razbojnika sa pištoljima, privukao je pažnju javnosti zbog epiloga. Podsetimo da je pomenuti vozač uspeo da ih otera tako što ih je gađao stolicama i pepeljarama iz kafića "Kafeterija", uprkos tome što je jedan pucao.

„Kao i svakog jutra u A Blok sam dovezao sam kroasane u kafić „Kafeterija“ i dok sam završavao istovar istrčala su dvojica sa fantomkama i pištoljima i viknuli – pljačka!“, počinje svoju priču za Nova.rs ovaj vozač o kojem su mediji brujali nakon što je na herojski način uspeo da se odbrani i otera napadače. Ipak, iz predostrožnosti ne bi da mu se objavi ime.

Kaže da je jedan stao ispred kombija, a drugi iza.

„Jedan je stao ispred, drugi iza kombija i psovali su me. U tom trenutku je u meni proradio instinkt samoodbrane, obzirom da sam bivši bokser. Preskočio sam u baštu kafića i uhvatio sve što mi je došlo pod ruke. Gađao sam ih stolicama, pepeljarama… A onda sam uspeo jednog da pogodim pepeljarom. Tada je jedan pucao i onda su uz psovke pobegli u pravcu Delta sitija“, kaže on.

Dodaje da je srećan što je ostao nepovređen.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare