Ilustracija Foto:Shutterstock

Beogradska policija je uhapsila S.Ć. (2001) zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda.

On se sumnjiči da je juče u Ulici Marka Čelebonovića, nakon saobraćajne nezgode u kojoj je dvadesetsedmogodišnji muškarac oborio dva pešaka na pešačkom prelazu koja su tom prilikom lakše povređena, zaustavio svoje vozilo, izašao i zadao više udaraca u glavu ovom dvadesetsedmogodišnjaku.

S.Ć. je tom prilikom naneo muškaracu teške telesne povrede, sa kojim je prethodno imao nesporazum u saobraćaju, a potom pobegao.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Podsetimo, saobraćajna nezgoda u kojoj su povređena dva deteta, ali i fizički sukob u kojem je teške povrede zadobio vozač koji ih je udario automobilom, dogodili su se sinoć u Ulici Marka Čelebonovića na Bežanijskoj kosi.

Kako se saznaje, vozač „mazde“ koji je, prema nezvaničnim informacijama, mladi lekar, na pešačkom prelazu udario je dve devojčice starosti 17 i osam godina. On ih navodno nije video od vozila koje je bilo pored njega u traci i pokušao je da izbegne udarac, ali nije uspeo.

***

BONUS VIDEO – Tuča u gradskoj upravi Niš

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare