Foto: Nadzorne kamere/Printscreen

Na video-snimcima zabeleženim sigurnosnim kamerama u Beton hali i okolini, na kojima se navodno vidi Splićanin Matej Periš (27) za kojim se u Beogradu traga već peti dan, pojavljuje se i jedna nepoznata osoba i u jednom trenutku vidi se kako trči zajedno sa još jednim mladićem u majici kratkih rukava.

Serija snimaka objavljena tokom jučerašnjeg dana, iako bi trebalo da odgonetne šta se sa Splićaninom dogodilo nakon što je napustio noćni klub „Gotik“ u Beton hali, nakon čega mu se gubi svaki trag, unela je dodatnu zabunu jer se na nekima od njih, navnodno, uopšte ne nalazi Periš.

Njegov otac, nakon objavljenih snimaka, potvrdio je da se na nekim od njih pojavljuje mladić, ali i demantovao da je mladić koji pliva rekom njegov sin. Na tim snimcima vidi se još jedan prilično čudan trenutak.

Naime, na jednom od kadrova zabeležnih u Travničkoj ulici vidi se najpre kako jedan mladić odeven u majicu kratkih rukava i sa belim patikama na nogama, trči trotoarom. Na kraju ulice osoba, koliko se može razaznati na snimku lošeg kvaliteta, usporava…

Tridesetak sekundi kasnije, ulicom ponovo neko trči, ali ovog puta u drugom smeru i kolovozom. Ovog puta, nepoznati muškarac u majici kratkih rukava trči sa još jednom osobom. Iako se na snimku ne može jasno videti, reč je o muškarcu i još jednoj osobi, za koju se po telesnoj konstrukciji i načinu na koji trči može pretpostaviti da je žensko.

Foto: Nadzorne kamere/Printscreen

Još jedna razlika je i ta da ovog puta muškarac u crnoj majici kratkih rukava na nogama ima crne patike. Da li je reč o istim osobama, nije moguće sa sigurnošću tvrditi u ovom trenutku. Sve i da je reč o prijateljima nestalog, kako su pojedini posumnjali, otvara se novo pitanje – zbog čega odmah nisu sve prijavili policiji.

Foto: MUP Hrvatske

Podsetimo, Splićanin je u noći između 30. i 31. decembra nestao iz kluba „Gotik“ u Beton hali. Videvši da se ne vraća duže vreme, njegovi prijatelji su prijavili nestanak, a da se nešto neuobičajeno dogodilo primetili su jer su videli njegovu jaknu u klubu. Policija intenzivno danima pretražuje ovaj potez.

Bonus video: Nastavljena potraga za nestalim mladićem iz Splita

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram