Nebojsa Stefanovic
Nebojša Stefanović Foto:BETAPHOTO/MINISTARSTVO ODBRANE SRBIJE/Jovo Mamula

Ministar odbrane Nebojša Stefanović uputio je čestitku svim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije pravoslavne veroispovesti povodom Vaskrsa.

„Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović uputio je povodom Vaskrsa čestitku pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije pravoslavne veroispovesti u kojoj se kaže:

„Svim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije pravoslavne veroispovesti, od srca čestitam praznik Vaskrsenja Gospoda našega Isusa Hrista. Hristos nam je svojim vaskrsenjem pokazao da greh i smrt nemaju vlast nad životom. Stoga sa smelošću i odlučnošću treba da nastavimo da predano izvršavamo poverene zadatke – čuvanja našeg naroda i naše Srbije. Želim vam da radost najvećeg hrišćanskog praznika u zdravlju i blagostanju podelite sa svojim najbližima i da vam donese svako dobro. Hristos Vaskrse“, navodi se u saopštenju.

Takođe, uputio je čestitku i Njegovoj Svetosti Patrijarhu srpskom gospodinu Porfiriju.

„Vaša svetosti, u ime pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i svoje lično, čestitam Vam praznik Hristovog Vaskrsenja. Uveren u Vaše molitveno zastupništvo za Vojsku Srbije. molim se Gospodu da Vam podari duhovnu snagu i krepko zdravlje da i ubuduće uspešno rukovodite Bogom Vam poverenom Srpskom pravoslavnom crkvom. Želeći da u radosti proslavite najveći hrišćanski praznik, pozdravljam Vas pobedonosnim pozdravom, Hristos Vaskrse“, navodi se u čestitki.

Takođe, upitio je čestitku i episkopu vojnom gospodinu Arseniju.

„Vaše preosveštenstvo, u ime pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i svoje lično, čestitam Vam praznik Hristovog Vaskrsenja. Da Vas najveći hrišćanski praznik osnaži da i dalje uspešno upravljate poverenom eparhijom i vojnim sveštenstvom. Želeći Vam od srca dobro zdravlje i duhovnu snagu da i u ovoj godini pandemije zajedno uspešno prebrodimo sve teškoće, Hristos Vaskrse“, navodi se u saopštenju.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar