Teodora Milenkovic
Teodora Milenković. Foto: Privatna arhiva

Za Teodorom Milenković (15), koja je nestala u četvrtak sa dečkom Nenadom Nikolićem (15), a koji je jutros pronađen, i dalje se intenzivno traga. Njena majka Emina za Nova.rs kaže da su ona i njen suprug trenutno u Beogradu i da je svuda traže.

Dečak Nenad pronađen je jutros oko četiri sata u parku kod Vukovog spomenika, dok se Teodori i dalje gubi trag. Njena majka u razgovoru za Nova.rs navodi da je i dalje ne zna gde joj je ćerka.

Pročitajte još:

„Ne znamo gde, suprug i ja smo trenutno u Beogradu, tražimo je, nema je. Čula sam se sa Nenadovim ocem, znam da je pronađen, mi sada tražimo Teodoru. Policija mi ništa nije rekla, nemamo nikakve tragove“, kaže devojčicina majka.

Ona apeluje na građane, da ukoliko vide devojčicu, jave policiji.

„Ona je u trenutku nestanka imala crnu, tanku jaknu na sebi. Crne džins pantalone i najk patike – belo-crne sa zelenim. Ne znam šta je u pitanju, možda su se uplašili“, kaže Emina.

Podsetimo, kako je naš portal već pisao, dečak Nenad pronađen je jutros. Darko Nikolić, otac maloletnika, istakao je da je njen sin trenutno kod kuće, da je dobro, ali da je iscrpljen.

Kako je naveo, sin mu je prethodnih dana spavao po zgradama u Beogradu, a sa devojčicom je bio do jutros. U jednom trenutku je zadremao na klupi i kada se probudio – Teodore nije bilo.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare