Teodora Milenković i Nenad Nikolić, nestali, nestala, nestao, tinejdžeri
Teodora Milenković i Nenad Nikolić Foto: Privatna arhiva

Teodora Milenković (15) i Nenad Nikolić (15) nestali su u četvrtak nakon što je mladić krenuo da isprati tinejdžerku na autobus, ali su zajedno krenuli za Beograd. Nenadov otac, Darko Nikolić kaže za Nova.rs da potraga za njima još uvek traje i da je policija alarmirana još od četvrtka uveče, dodavši da cela Srbija traga za njima.

„Mi smo trenutno u Beogradu i dalje tragamo za njima. Uopšte se ne javljaju ni na jedan telefon. Policija je alarmirana od četvrtka uveče. Beograd, Lazarevac i cela Srbija traga za njima. Raspisana je i potraga za njima“, kaže Nenadov otac za naš portal

Dodao je i da su mobilni telefoni dvoje tinejdžera i dalje ugašeni.

„Teodorina majka je bila danas oko 15 sati kod nas, u mom domu i pričali smo šta i kako. Ona je takođe u Beogradu. Oni žive u Beču inače, i sutra je trebalo da putuju, ali sada je jasno kakva je situacija“, kaže otac nestalnog mladića.

Podsetimo, dvoje tinejdžera nestalo je u četvrtak, a poslednji put su viđeni zajedno na autobuskoj stanici u Lazarevcu.

„Teodora je inače iz Požarevca, ali sa porodicom živi u Beču. Kod nas je Teodora došla u sredu i nakon što je prespavala kod nas, trebalo je da se vrati kući. Njih dvoje su zajedno u četvrtak krenuli iz Mirosaljaca za Lazarevac. Nenad je trebalo da je isprati na autobus, međutim, njih dvoje zajedno su otišli autobusom u 13.40 za Beograd i posle toga im se gubi svaki trag“, kazao je ranije Darko Nikolić, otac nestalog mladića.

Brine ih, kaže, što telefoni i dalje nisu uključeni, ali i to što kod sebe Nenad nije imao novac, a Teodora samo 20 evra i 1.500 dinara.

Nenad je učenik prvog razreda srednje škole, a u trenutku nestanka na sebi je imao crnu jaknu, bordo duks sa kapuljačom, crne farmerke i bele patike.

Teodora nosi naočare za vid, a na sebi je imala crnu jaknu, crne farmerke i bele patike sa zelenim detaljima.

Porodica Nikolić moli građane da, ukoliko vide Nenada i Teodoru, to jave policiji ili na broj 065/8173655.

 

****

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare