Foto: Privatna arhiva

Nenad Nikolić (15), tinejdžer koji je u četvrtak nestao sa devojkom Teodorom Milenković (15), pronađen je jutros oko četiri sata u Beogradu. Kako saznajemo, za Teodorom se i dalje traga, a prema rečima Darka, oca nestalog dečaka, oni su proteklih nekoliko dana bili u Beogradu.

Darko navodi da mu je sin trenutno iscrpljen i umoran, te da ni njemu nisu jasne sve okolnosti nestanka.

„Nije jeo ništa četiri dana, ali se oseća dobro. Nenad je pridremao kod Vukovog spomenika, nakon čega je video da Teodore nema. Oni su do jutros bili zajedno. Uplašen je, sad se sekira gde je ona..“, kaže Darko.

Pročitajte još:

Ističe da mu je sin proteklih dana bio u Beogradu.

„Nisu imali novca kod sebe. Oni su spavali četiri dana po zgradama, ispod drveta, kao beskućnici na ulici. Nije mi rekao što nas nisu pozvali. Kako sam saznao, nisu imali ni kako. Devojčica je bacila telefon, a Nenadu je bio ugašen od četvrtka“, kaže Darko:

„Ne znam šta je bio razlog nestanka, ja ga ispitujem, ali je on iscrpljen. Najbitnije je da je dobro, videćemo ovih dana“, kaže otac.

Podsetimo, maloletnici su se upoznali preko interneta, a trag im se gubio od četvrtka. Tog dana Nenad je krenuo da isprati Teodoru na autobus u selu Mirosiljci kod Lazarevca, nakon čega su oboje nestali.

Za Teodorom se i dalje traga.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar