Foto: Printscreen Instagram

"Razmišljam o svemu. Jako mi je loše. Bolesna sam i nisam u mogućnosti da preuzmem brigu o Aninoj deci. Ne mogu da brinem ni o jednom, a kamoli sva tri deteta", priča Milanka Ljubičić, majka Ane Volš za kojom se traga od kada je nestala u novogodišnjoj noći u Americi.

„Jako sam bolesna i nisam u mogućnosti da prihvatim tu odgovornost. Ne mogu ni o jednom detetu da brinem, a kamoli o sva tri. Pogotovo, što ne pričamo istim jezikom, oni ne znaju srpski, a ja engleski. Hoće li Anina sestra preuzeti tu ulogu ne znam, ali sada čekamo da vidimo zvanične informacije američke policije“, kaže sa teskobom u glasu Milanka za Blic.

Pročitajte još:

Podsetimo, Ani Volš se izgubio svaki trag u noći između 31. decembra i 1. januara. Njen suprug Brajan Volš prijavio je njen nestanak tek tri dana kasnije. Istragom je utvrđeno da je on opstruisao istragu, a u podrumu kuće pronađeni su tragovi krvi i krvav nož. Takođe, na smetlištu su pronađene krvave krpe i tepih, te američka policija sumnja na najstrašniji scenario. Brajan Volš se nalazi u istražnom zatvoru, gde čeka epilog istrage.

BONUS VIDEO: Mesto ubistva u Zemunu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare