Brajan Volš Foto:Tanjug/Greg Derr/The Patriot Ledger via AP

Američki mediji su objavili fotografiju rukom pisane poruke Brajana Volša, koja je navodno pronađena na trpezarijskom stolu u domu Volšovih u Kohasetu. Kako prenose američki mediji, pretpostavlja se da je Brajan pisao "pripremljen govor" o Aninom nestanku, a namenjen za njihove prijatelje. Njegove supruge Ane Volš nema već 12 dana, a ne prestaju da isplivavaju novi detalji o misteriji nestale Beograđanke.

Presavijena poruka, koju je Brajan napisao plavim mastilom, nosi naziv „Odgovor prijateljima“ i čini se da je njegova poruka namenjena zabrinutim voljenima usred rastućih spekulacija o nestanku njegove žene.

Brajan Volš, koji je sada u pritvoru nakon što je optužen za obmanjivanje policajaca u istrazi, piše: „Cenim vašu zabrinutost. Trenutno je moj fokus na pronalaženju Ane i druženju sa…“

Odmah ispod nje, delimično je vidljiva druga beleška koja sadrži listu numerisanih zadataka, koja počinje sa „1. Ta“, veruje se da tu piše reč razgovor ili porez. Dalje se navodi, „2. Pozovi“ i „3. Pozovi … sutra“.

Beleške su očigledno napisane nakon što je njegova supruga nestala.

Beleške su očigledno bile napisane pre nego što je Volš priveden u državni pritvor, kada je uhapšen u nedelju zbog ometanja istrage u slučaju nestanka svoje supruge.

Pročitajte još:

Podsetimo, Ana Volš je nestala 1. januara, kada je mužu navodno rekla da zbog posla mora u Vašington. Njen nestanak je prijavljen tek 4. januara, kada je njena firma prijavila da je nema na poslu. Suprug Brajan Volš se za sada tereti samo za ometanje istrage, iako postoji niz navoda koji podstrekuju sumnju u njegovu umešanost u ceo slučaj.

Američki mediji su otkrili da je Ana ranije prijavila Brajana za nasilje. Navodno, on ju je pozvao na telefon i pretio kako će ubiti nju i njenu porodicu.

BONUS VIDEO: Bežanijska Kosa – ubistvo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare