Foto: www.resetka.rs

Pojavio se jeziv snimak brutalnog porodičnog nasilja, koje se odigralo u Leskovcu. Na snimku se vidi ženska osoba, najverovatnije majka, kako krvnički bije svoju malu decu, dok viče na njih i psuje ih.

Pročitajte još:

Za ovaj slučaj saznalo se zahvaljujući bezbednosnim kamerama postavljenim unutar soba.

Prema snimku, deca su zrasta svega do šest godina.

Portal Nova.rs je imao uvid u video zapis, ali zbog uznemirujućih i jezivih scena, ga nećemo objaviti.

Na snimcima se vidi dete koje vidno uplašeno stoji, dok ona urla na njega i počinje da ga udara. Uz plač dečaka prolama se i njena vriska: „Ovo nije normalno“. Udarci nisu prestali sve dok dečak nije uspeo da izađe iz sobe. Nije poznato da li se teror tu završio jer uskoro i ona napušta prostoriju, gde se snimak i završava.

U jednom momentu, udara devojčicu po glavi, toliko da je jadno dete palo i vrištalo. Brat i sestra su se skupili u ćošku kreveta i plakali, ali žena je nastavljala da ih napada i da viče, a u jednom momentu i da ih tera iz sobe.

Kada su deca izašla, nastavila je za njima i nastavila da ih maltretira. Sve vreme je vikala na njih: „Marš odavde“, „Govedo jedno“ i slične uvrede.

Otac dece, A. S. iz Leskovca, kako je rekao pojedinim medijima, nije znao za nasilje dok nije video snimke na kojima, kako kaže, njegova supruga (29), inače zdravstveni radnik, krvnički tuče decu.

Prema navodima, žena tvrdi da su snimci „namešteni“, a njeni advokati traže izuzeće iz dokaznog materijala.

Prema informacijama lokalnih medija, A. S. je podneo tužbu za razvod braka, a slučaj nasilja prijavio policiji. Istovremeno, navodno će se pred sudom i on naći kao osumnjičeni zbog pojedinih navoda njegove supruge za nasilje u porodici.

Deca su danas sa njim, po nalogu Centra za socijalni rad.

BONUS VIDEO: Hapšenje u Vršcu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare