Foto: Vesna Lalić/ Nova.rs

Prostor ispred auto-perionice u Zemunu, čijeg vlasnika Dejana Videnovića mesecima maltretira Petar Panić Pana, "očišćen je" od nepropisno parkiranih automobila, koji su služili da onemoguće Videnovića da otvori svoju radnju. Umesto toga, postavljen je dupli katanac. Sada je, makar kada je reč o prekršajima, sve po propisu, te država više i ne mora da žmuri, jer je Petar Panić pobedio. Paralelno sa tim, reporteri našeg portala nisu uspeli da ponovo stupe u kontakt sa Videnovićem, kako bi eventualno saznali da li postoji nekog pomaka u njegovom slučaju, da li postoji šansa da svoju radnju ponovo otvori i da li ga je bilo koja institucija kontaktirala.

Nakon što je KRIK objavio da vlasnik auto-perionice u Zemunu Dejan Videnović tvrdi da ga kriminalac Petar Panić Pana reketira i mesecima mu onemogućava da uđe u svoj lokal, Panić je uklonio automobile, pre oko mesec dana, ali je, prema rečima Videnovića, nastavio da preti i traži novac.

„Pomerio ih je, eto, čisto da se vidi kao da je rešeno sve“, kazao je pre mesec dana vlasnik perionice.

Kako je Videnović javio novinarki KRIK-a, Panić je pre mesec dana uklonio automobile kojima je blokirao ulaz u auto-perionicu, u šta su se uverili i reporteri našeg portala, koji su danas ponovo posetili perionicu.

Foto: Vesna Lalić/ Nova.rs

„Iako je pomerio kola, traži da mu se spremi 6.000 evra. Zabranio nam je da prilazimo lokalu, kaže da je to sada njegovo, da možemo da ga tužimo za oduzimanje lokala, ali da nećemo uspeti. Kaže da neće ostati ovako, da će ući na silu i dovešće bravare da obiju lokal“, ispirčao je pre mesec dana.

Što je naumio, čini se da je Panić i učinio, budući da se na vratima perionice sada nalaze dva katanca, umesto automobila, koji su bili nepropisno parkirani, pa su samim tim privlačili pažnju medija, ali naravno ne i nadležnih.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

To je najverovatnije uradio mlađani Panić, Uroš, koji je, kako smo već pisali, objavio video snimak na kome se vidi Videnovićeva perionica, i nepoznati mladić koji, po svemu sudeći, obija ulazna vrata.

Foto: Vesna Lalić/ Nova.rs

„Lepa reč i gvozdena vrata otvara“, stoji u objavi na kojoj se vidi muškarac kako obija Videnovićevu perionicu. Osim toga, na u objavi se vidi i nekakav račun, sa iznosom od 300.000 dinara, uz pitanje da li ste ikada videli skuplje plaćenu registraciju.

Sve u svemu, auto-perionica je i dalje zatvorena, automobili, nepropisno parkirani su uklonjeni, a Videnovićevu imovinu trenutno „štiti“ Panin sin Uroš.

Da li je bilo novih „ponuda“ od strane Panića, ili su se eventualno dosetili nadležni da reaguju, nismo uspeli da saznamo od vlasnika perionice Dejana Videnovića, koji je već duže vreme nedostupan na svom broju telefona.

BONUS VIDEO: Ovo je radionica koju reketira Vučićev kum

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar