Foto:printscreen/nstagram./jasminamihajlivic

Produkcija emisije "Kuća od srca" prvi put se oglasila nakon pogibije voditeljke ove emisije Jasmine Mihajlović (47), koja je u petak stradala u saobraćajnoj nesreći u selu Lađevci u blizini Kraljeva.

Produkcija se oglasila na društvenom mreži Instagram, gde su još jednom oprostili od voditeljke.

Sa velikim bolom i neizmernom tugom obaveštavamo vas da nas je nakon teške saobraćajne nesreće zauvek napustila naša Jaca, naš najbolji čovek i naš prijatelj.
Nestalo je jedno sunce, jedna plemenita duša koja je svojim nesebičnim delima obeležila naš život i život mnogih porodica i ostavila neizbrisiv trag. Zajedno sa nama gradila je kuće za ugrožene porodice kako bi im obezbedila krov nad glavom. Spasila je mnoge svojim humanim zalaganjem i svojom neverovatnom voljom i upornošću“, piše u objavi.

Ekipa produkcije rekla je da će njena dela nastaviti da žive i posle nje, budući da je je bila poznata po svojoj snazi i dobroti.

Dela koja je ostavila iza sebe nastaviće da žive posle nje i da pripovedaju o njenoj izuzetnoj snazi i dobroti. Bila je veliki deo ekipe serijala ‘Kuća od srca’. Hvala ti što si ušla u naše živote i što si svojim prisustvom učinila da postanemo još bolji ljudi. Neka ti je večna slava! Nikada te nećemo zaboraviti!“, stoji u objavi zvaničnog Instagram naloga emisije „Kuća od srca“.

Podsetimo, voditeljka Jasmina Mihajlović podlegla je povredama zadobijenim u teškoj saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali, koja se dogodila u petak oko 11 sati. Ona se, zajedno sa vozačem, nalazila u kamionetu „fijat“ beogradske registracije na koji je naleteo kamion prokupačke registracije.

Inače, vozač (31) je takođe povređen u udesu, ali je van životne opasnosti.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar