Goran Mihajlović i Sanja Mihajlović Foto: Privatna arhiva, Nova S

Sanja Mihajlović, majka Gorana Mihajlovića za kog se sumnja da je žrtva klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, nakon odluke Tužilaštva za organizovani kriminal koje je donelo naredbu o sprovođenju istrage, rekla je da konačno dobila ono za šta se borila.

Njen sin Goran nestao je 1. aprila 2019. godine u Beogradu i u tom trenutku imao je nepune 22 godine. O njegovoj sudbini se nije znalo ništa sedam dana, a zatim se ta misterija produžila sve do danas, kada je Tužilaštvo za organizovani kriminal donelo ovu odluku. Sve informacije i podaci koje je porodica imala, od samog početka su ukazivali na to da njegov nestanak nosi potpis Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Kako je istraga slabo odmicala, njegova majka Sanja odlučila je da uzme stvar u svoje ruke i sama je krenula u potragu za sinom prvencem.

„Primili smo vest o istrazi koja će se voditi protiv grupe Veljka Belivuka i u ovom trenutku mogu da kažem da sam konačno dobila ono za šta sam se borila. Umorna sam i to je sve što u ovom trenutku mogu da kažem“, rekla je Sanja Mihajlović za portal Nova.rs.

Sanja Mihajlović je nedavno, zajedno sa Marom Halabrin čiji je sin Aleksandar takođe nestao, nakon čega je pronađeno telo u plitkom grobu u vikend naselju u Sopotu, gostujući u emisiji „Dan uživo“ ispričala da je tokom sastanka sa Marom u jednom ugostiteljskom lokalu doživela neprijatnost jer ih je grupa mušakraca snimala.

Goran Mihajlović. Foto: Privatna arhiva

„Nas dve se često sastanemo i to uvek na istom mestu kako bismo eventualno razmenile neka nova saznanja jer ne pričamo telefonom. To nije bio prvi put da smo primetile da smo pod prismotrom, ali je sada to bilo upečatljivo. Više osoba nas je snimalo telefonima, direktno uperenim u nas. Jasno je da je u pitanju klasično zastrašivanje, ali mi ne odustajemo u borbi da saznamao šta se desilo našoj deci“, kazala je tada Mihajlović.

Halabrin je potom dodala da je otišla u policiju.

„Pitala sam ih da li su oni dali neki nalog nekome da nas snima i prati, a tamo sam dobila odričan odgovor. Tu sam naišla na novu neprijatnost jer je inspektor Babić počeo da mi se smeje i upitao me da li se možda bavimo nekim nezakonitim radnjama“, kazala je Halabrin.

Bonus video: Sve žrtve Belivukovog klana


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar