Aleksandar Vulin i Sanja Mihajlovic
Aleksandar Vulin i Sanja Mihajlović Foto:MUP REPUBLIKE SRBIJE/ ZORAN ZIVKOVIC/Ivan Dinić/Nova S

Mara Halabrin i Sanja Mihajlović, majke Aleksandra Halabrina i Gorana Mihajlovića iz Beograda, za čije se ubistvo, odnosno nestanak, sumnjiči klan Veljka Belivuka, izjavile su danas u emisiji "Dan uživo" na televiziji N1, da još uvek nemaju nikakve nove informacije o sudbini svojih sinova, kao i da su pre nekoliko dana doživele neprijatnost kada su se sastale u jednom kafiću.

One su kazale da ih je tokom boravka u lokalu sve vreme slikala i snimala grupa muškaraca, koja se neprekidno smenjivala, kao i da su to radili krajnje otvoreno.

„Nas dve se često sastanemo i to uvek na istom mestu kako bismo eventualno razmenile neka nova saznanja jer ne pričamo telefonom. To nije bio prvi put da smo primetile da smo pod prismotrom, ali je sada to bilo upečatljivo. Više osoba nas je snimalo telefonima, direktno uperenim u nas. Jasno je da je u pitanju klasično zastrašivanje, ali mi ne odustajemo u borbi da saznamao šta se desilo našoj deci“, kazala je MIhajlović.

Halabrin je potom dodala da je otišla u policiju.

Mara Halabrin majka ubijenog Aleksandra Halabrina Aleksandar Halabrin
Mara Halabrin majka ubijenog Aleksandra Halabrina Foto:N1/Privatna arhiva

„Pitala sam ih da li su oni dali neki nalog nekome da nas snima i prati, a tamo sam dobila odričan odgovor. Tu sam naišla na novu neprijatnost jer je inspektor Babić počeo da mi se smeje i upitao me da li se možda bavimo nekim nezakonitim radnjama“, kazala je Halabrin.

„Mi smo institucijama smešne, a mi jednostavno zaslužujemo da saznamo šta se desilo našoj deci“, dodala je Mihajlović.

Na pitanje novinarke da li mogu da pretpostave ko stoji iza praćenja i snimanja, Halabrin je istakla da se odgovor sam nameće.

„Ako oni znaju gde smo se našle, znači da smo prethodno locirane, a svima je jasno da ne može bađ bilo ko da locira telefone“, kazala je Halabrin.

„ne radimo ništa nezakonito i nemamo čega da se plašimo“, dodala je Mihajlović i istakla da je sigurna da institucije znaju šta se desilo njihovim sinovima.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar