Foto: Direktno.rs, Filip Krainčanić/Nova.rs

Milan Dumanović iz "Pokreta oslobođenja" istakao je danas na konferenciji da će sve učiniti da Sanja Mihajlović i Mara Halabrin, majke Gorana i Aleksandra, za koje se sumnja da su žrtve grupe Veljka Belivuka, konačno isteraju pravdu i saznaju šta se desilo s njihovim sinovima. Dumanović je danas istakao i da je ubijeni Aleksandar Halabrin bio u društvu osuđivanog kriminalca Vladimira Kovačevića Kovača u trenutku kada se on rukovao s bivšim ministrom policije Nebojšom Stefanovićem.

Pročitajte još:

Nedavno je objavljena fotografija na kojoj ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin nasmejan pozira zagrljen sa Vladimirom Kovačevićem Kovačom, bezbednosno interesantnim licem koje je odranije dobro poznat policiji kao vođa navijača FK Rad.

Nedugo nakon nje osvanuo je i video-snimak na kom se vidi kako Kovačević, zajedno sa osuđivanim Nenadom Alajbegovićem zvanim Alibeg, dolazi u kafić u kom Nebojša Stefanović sedi sa bivšim direktorom Fudbalskog saveza Srbije Slavišom Kokezom i svojim kolegom iz Srpske napredne stranke i pozdravlja se sa njima, a zatim razmenjuju nekoliko rečenica.

stefanović rukovanje
Foto: printscreen/Nova/Kovač se pozdravlja s Stefanovićem

Na snimku se vidi nekoliko osoba u društvu Kovačevića, među kojima je, prema tvrdnjama Dumanovića, i ubijeni Halabrin.

„Moje pitanje za tog gospodina pukovnika Vulina. Svi smo imali prilike da vidimo snimak na kome bivši ministar policije Nebojša Stefanović sedi sa Slavišom Kokezom u društvu i pozdravlja se sa tim Vladimirom Kovačevićem Kovačem. Među momcima na tom snimku vidi se i Aleksandar Halabrin i on je bio u toj grupi. A sad da ja zapitam, da li je normalno u bilo kojoj zemlji na svetu da se ministar policije pozdravlja s Vladimirom Kovačevićem, a da je u njegovom društvu bivši predsednik FSS, a da se posle dve godine pukovnik Vulin slika s tim čovekom i laže nas da ne zna ko je“, rekao je Dumanović.

On se osvrnuo i da prisustvo Kokeze, rekavši da bi trebalo da nas UEFA izbaci zbog takvih stvari.

Podsetimo, slučaj ubijenog Aleksandra Halabrina mesecima tapka u mestu. On je poslednji put bio u društvu Vladimira Kovačevića Kovača.

BONUS video: Veze klana Veljka Belivuka s „kavačkim klanom“

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar