Foto:TANJUG / TARA RADOVANOVIC

Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (45), koja je lakše povređena u eksploziji džipa u kojoj je u nedelju na Novom Beogradu poginuo njen dečko Strahinja Stojanović (30), saslušana je povodom ovog slučaja u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Ona je na saslušanju rekla da Stojanović nije znao da mu je ugrožena bezbednost i da se u prethodnom periodu nije krio.

Kolumbijka je na saslušanju istakla da Stojanović nije sumnjao da mu preti bilo kakva opasnost i da nije preduzimao nikakve mere obezbeđenja, prenose beogradski mediji.

Pročitajte još...

„Istakla je da se prethodnih šest meseci nije odvajala od Stojanovića i da su se normalno kretali širom Srbije. Rekla je da se Strahinja uopšte nije osećao ugroženo i da nikakve mere preventive nije preduzimao iz straha da bi mogao da bude meta“, prenosi portal Kurir.

Strahinja Stojanović Foto: Instagram

Iako su pojedini mediji proteklih dana navodili da je upravo Kolumbijka ubicama otkrila Stojanovićevo kretanje, pošto je kačila zajedničke fotografije po društvenim mrežama, u tužilaštvu je istakla da se oni nisu krili.

„Nisam otkrivala njegovu lokaciju, nije bila nikakva tajna da postavljam naše zajedničke fotografije. Mi se nismo krili, kretali smo se normalno, fotografisali se zajedno. Strahinja je znao da objavljujem slike i nije mu to smetalo“, rekla je ona, prenosi taj portal.

Ona je dodala i da se Stojanović bavio trgovinom automobila.

Podsetimo, Stojanović je ubijen prošle nedelje u eksploziji bombe koja je postavljena pod njegov automobil. On je od ranije poznat policiji i ovo je drugi atentan na njega u prethodnih nekoliko godina.

Foto: Nova.rs

Inače, Stojanović je svojevremeno dovođen u vezu sa ubistvom advokata Dragoslava Miše Ognjanovića.

Pročitajte još...


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar