Foto: Goran Srdanov/Nova.rs, Printscreen/Instagram

Ubistvo Strahinje Stojanovića, čiji je automobil dignut u vazduh u nedelju, povezuje se sa osvetom Luke Bojovića za likvidaciju poznatog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića krajem jula 2018. godine. Stojanović se sumnjičio da je u danima pred ubistvo pratio advokata, a interesantno je da se osim njega sa zločinom povezivao i brat ubijenog vođe navijača Crvene zvezde.

Najmanje dva napadača stoje iza likvidacije Ognjanovića koja se dogodila pre dve godine na Novom Beogradu, ispred zgrade u kojoj je ubijeni advokat živeo. Napadači su neko vreme intezivno pratili advokata i njegovo kretanje kako bi likvidacija što profesionalnije bila obavljena.

Pročitajte još...

Od samog početka istraga zločina kretala se u jednom smeru – da je Ognjanović ubijen zbog dobrih odnosa sa Lukom Bojovićem, čiju je porodicu pravno zastupao, ali i dve osobe su se provlačile kao osumnjičeni za napad.

Kako su mediji izveštavali ranije, jedan od njih bio je upravo ubijeni Strahinja Stojanović, pod čiji je automobil postavljen eksploziv c-4 i koji je poginuo u eksploziji, dok se kao drugi napadač pominjao i brat ubijenog vođe navijača Crvene zvezde.

Kako portal Nova.rs saznaje, nije isključeno da se brat vođe navijača trenutno nalazi u opasnosti, pošto po svemu sudeći, Bojovićeva grupa namerava da se osveti za ubistvo advokata.

Foto: Nova.rs

Brat ubijenog vođe navijača takođe iza sebe ima pozamašni dosije, a neko vreme u medijima je provejavala sumnja da se on krije u Španiji, međutim, ti navodi demantovani su nakon što je viđen u Beogradu.

Foto: Nova.rs

Podsetimo, Dragoslav Miša Ognjanović ubijen je 28. jula 2018. godine oko 20.30 ispred zgrade u kojoj je živeo sa suprugom i ćerkicom. U trenutku napada bio je sa sinom Petrom, koji je tom prilikom lakše ranjen.

Mediji su nakon zločina pisali da je na advokata pucano iz pištolja sa prigušivačem, kao i da je pre zločina praćen, te da je u Ognjanovića tog dana ispaljeno čak sedam metaka.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare