Foto: Printscreen MUP/video

Aleksu Jankovića (24) policija je presrela dok se vozio taksijem, a u torbi je pronađena poluautomatska puška sa municijom.

Mladić Aleksa Janković (24) koji je uhapšen u taksiju sa torbom u kojem se nalazila poluautomatska puška sa municijom, pripadnik je navijačke grupe Parizana okupljene oko Miloša Radisavljevića Kimija, saznaje „Blic“.

Pročitajte još:

Aleksa Janković zatečen je u subotu u taksi vozilu sa torbom u kojoj se nalazila puška sa municijom. Pokušao je da pobegne iz vozila, ali je brzo uhapšen.

Ovaj mladić je od ranije poznat policiji zbog nasilničkog ponašanja, a 2018. godine hapšen je zbog otimanja automobila na Novom Beogradu.

On je tada priveden zajedno sa još trojicom navijača Partizana, Vukom Vučinićem, Ilijom Baraćem i Dušanom Gudovićem.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Kako se tada sumnjalo, oni su 1. oktobra 2018. godine jedan sat posle ponoći, u Ulici Jurija Gagarina u Novom Beogradu od jednog mladića silom oteli vozilo i naneli mu telesne povrede.

Prema navodima iz krivične prijave koja je tada podneta protiv njih, oni su „golfom“, u kome su se nalazili, zaustavili automobil u kome se nalazio oštećeni i uz upotrebu fizičke snage mu oduzeli vozilo.

Međutim, ubrzo nakon hapšenja, oštećeni se javio da ih poznaje, da su to njegovi drugari i da mu nisu uzeli kola.

Osumnjičeni su navodno tvrdili da ga nisu tukli, ali da su se zabrinuli za njega jer se nije javljao na telefon pa su sklonili auto da ga neko ne odveze.

****

BONUS VIDEO: Hapšenje članova grupe Veljka Belivuka na stadionu Partizana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar