Dijana Hrkalović, fenomen Hrkalović, emisija Među nama, Medju nama
Foto: Nova S

Vest o hapšenju Dijane Hrkalović izazvala je večeras veliku pažnju javnosti, a sudeći po komentarima čitalaca na portalima, malo je onih koji veruju da je po sredi istinski obračun sa bivšom državnom sekretarkom, već samo "zamajavanje naroda" i skretanje pažnje sa gorućih tema. "Sportski ribolov", "Još jedna poligrafska pobeda", "Mute opet nešto", samo su neki od brojnih komentara koji mahom počivaju na činjenici što se veza Hrkalović sa slučajem ubistva Vlastimira Miloševića na tramvajskim šinama otvara - pet godina nakon zločina.

 

Foto: Printscreen/Facebook/Nova.rs

Ovakvu vest, građani su na društvenim mrežama dočekali sa gomilom šaljivih komentara, a ovo su samo neki od njih:

„Nova sezona rijaliti programa je počela“, glasio je jedan od komentara na Fejsbuku, dok je drugi građanin prokomentarisao da je „možda gledala Tomu preko neta“.

„Da ste vi živi i zdravi, Dijanče je već sklonila šta je trebalo. Kasnije ko Vučić na Kosovu“, napisao je jedan od građana, aludirajući verovatno da Dijana Hrkalović ima „punu korpu prljavog veša o državnom vrhu“.

Foto: Printscreen/Facebook/Nova.rs

„Još jedna poligrafska pobeda“, misli jedan od građana, do drugi, sa smajlijima koji plaču od smeha kaže „posle šest meseci“.

Foto: Printscreen/Facebook/Nova.rs

Drugi već nagađaju šta će kod Hrkalović u stan pronaći policija, pa tako neki misli da će naći diskove, i poručuje ironično da ih Dijana sigurno drži u kući.

Neki misle da je Hrkalović „švercovala zejtin“ dok se jedan građanin pita „Kad će Đuka da pravi emisiju?“.

Foto: Printscreen/Facebook/Nova.rs

Pitaju se ljudi „i kad su beše izbori“,  ali i „koliko košta ulje?“, aludirajući na sve veće probleme koji potresaju naše društvo, a čime, čini se, vlast hapšenje Hrkalović pokušava da nas zamajava.

„Opet drama, pa šta ste čekali do sada, da ukloni dokaze?“, zapitao se jedan čitatelj.

„Značajnija vest da je mali Senta sklonjen iz Odeljenja za borbu protiv narkotika u Odeljenje za ratne zločine, sramota“, poentirao je jedan od građana, i čini se stavio tačku na ovaj „slučaj“.

Foto: Printscreen/Facebook/Nova.rs

Da li je privođenje Hrkalović zamajavanje naroda ili je po sredi ozbiljan obračun policije protiv korumpiranih pojedinaca u njihovim redovima, ostaje da se vidi. Ako pitate građane, čini se da su oni ubeđeni da je ovo prvo.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare