Dijana Hrkalović, fenomen Hrkalović, emisija Među nama, Medju nama
Foto: Nova S

Bivša državna sekretarka Dijana Hrkalović navodno je pozvana na poligraf po ko zna koji put, kako bi odgovarala na pitanja u vezi sa aferom oko prisluškivanja predsednika. Hrkalović je, zanimljive slučajnosti radi, poziv za poligraf, dobila u isto vreme kad i dvojica inspektora koji su hapsili Predraga Koluviju, vlasnika najveće plantaže marihaune u Evropi, a koji su već ispitivani na poligrafu.

Novosti pišu da je nekadašnja sekretarka Uprave kriminalističke policije Dijana Hrkalović, načelnik Odeljenja za narkotike beogradske policije Slobodan Milenković i inspektor Dušan Mitić odbili su da budu ispitani na poligrafu, što se u policiji tumači da je pomenuta trojka od ranije imala takav dogovor i da su zbog toga odbili detektor laži.

Da se radi o očiglednom spinu, potvrđuje i činjenica da su obojica inspektora već jednom ispitivani na poligrafu o Jovanjici, kao i da su ga „prošli“.  Za razliku od njih, Hrkalovićka još nijednom nije bila na poligrafu, a činjenica da se na ovaj način stavlja u isti koš sa inspektorima koji su joj hapsili najbliže saradnike, jasno nameće utisak šta se iza svega ovoga krije.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare