bogdan ilic,majdanpek
Foto: Privatna arhiva

Nakon teške saobraćajne nesreće koja se dogodila u ponedeljak oko 22 sata, u kojoj je život izgubio Bojan Ilić (19), kada je "pežo" u kom je bio sa dvojicom drugova sleteo u jezero Veliki Zaton kod Majdanpeka, tužilaštvo je povelo istragu i naložilo obdukciju stradalog mladića.

Prema poslednjim informacijama tokom obdukcije bi trebala da bude uzeta i krv na analizu.

Još uvek nije poznato ko je bio za volanom kada se desila nesreća, što se još uvek utvrđuje. Pored obdukcije biće obavljeno telesno veštačenje povreda preživelih lica kojima će biti uzeta krv na analizu , izjave svedoka, nakon čega će se i više znati o ovoj saobraćajnoj nesreći koja je potresla Majdanpek.

Kako saznajemo biće urađen i vanredni tehnički pregled vozila kako bi se proverila njegova ispravnost.

Foto: Nova.rs

Da podsetimo, trojica mladića su kolima sletela u jezero Veliki Zaton, i tom prilikom dvojica maloletnika su uspela da se spasu dok je Bogdan potonuo zajedno sa vozilom i utopio se. Ono što je poznato je da je auto vlasništvo oca jednog od trojice mladića.

Automobil je pronađen na oko dva metara od obale u mulju, a juče su ronioci spacijalne jedinice Žandarmerije izvukli iz jezera telo Bogdana I.

Nesreća se desila na putu ka Rajkovoj pećini kada su vozilo udarilo u brdo sa leve strane puta a onda je automobil sleteo u jezero.

Pročitajte još:

Od sinoć Bogdanovi prijatelji i poznanici na mestu tragedije ostavljaju cveće i pale sveće. Bio je omiljen u društvu i još uvek niko ne može da veruje da ga više nema. Trenirao je boks četiri godine u klubu Miners iz Majdanpeka, i bio je drugi na prvenstvu Balkana i treći na državnom prvenstvu u juniorkosj konkurenciji u MMA.

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar