Foto: Goran Srdanov/Nova.rs, Južne Vesti

Nada S. (48) kojoj je monstrum Zoran K. (53) sipao kiselinu u oči početkom aprila, saslušana je danas, zajedno sa dve ćerke, u Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu, saznaje Nova.

Kako je naš portal pisao, Zoran K. vezao je početkom aprila Nadu S. za krevet, a onda joj je sipao kiselinu u oči. On se više od mesec dana skrivao iza identiteta Zoran Disić, glumeći brižnog muškarca koji se zaljubio u povređenu ženu.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Međutim, kada je psihopatska crta ličnosti u njemu eskalirala, i kada je Nada završila u bolnicu zbog ozbiljnih povreda, klupko je počeo da se odmotava.

Više od dve nedelje kasnije, Nada je zajedno sa dve ćerke otišla u Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu, kako bi dala iskaz u svojstvu oštećene. Kako saznajemo, Zoran K. se i dalje tereti za nanošenje lakih telesnih povreda, i trenutno je u pritvoru koji mu je određen 8. aprila. Međutim, Nada i njena porodica strahuju da bi nasilnik mogao da se izvuče i da bude pušten da se brani sa slobode.

Pročitajte još:

Inače, nakon praznika, trebalo bi ponovo da se radi veštačenje Nadinih povreda, kako bi se eventualno prekvalifikovalo delo.

Kako saznajemo, Nada na desnom oku gotovo da uopšte ne vidi, a na levom vidi slabije nego kad je puštena iz bolnice.

Podsećanja radi, Zoran K. privođen je ranije a iza sebe ima dosije zbog teških krivičnih dela, među kojima je i ubistvo tašte. Rođaci ističu da su tek nakon hapšenja Zorana K. otkrili da on iza sebe ima poduži dosije, te da je čak služio zatvorsku kaznu zbog ubistva.

„Otkrili smo da je izvršio ubistvo tašte u Vranju, da je posle pet godina pušten na vikend, i tada je pokušao da zakolje dve osobe nožem. Ponovo je uhapšen, ali je neki psihijatar odlučio da nije opasan za društvo, pa je nakon odslužene kazne pušten na slobodu“, rekli su između ostalog rođaci.

BONUS VIDEO: Povređeni radnik Fabrike vode u Zrenjaninu: Ostao sam i bez plate i bez osiguranja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar