Zoran Kostić Foto:Južne Vesti

Nasilnik Zoran K. (53) koji je prošlog četvrtak najpre vezao, a potom sipao kiselinu u oči Nadi S. (48) iz Pančeva više od mesec dana skrivao se iza identiteta Zoran Disić, glumeći brižnog muškarca koji se zaljubio u povređenu ženu. Međutim, kada je psihopatska crta ličnosti u njemu eskalirala, i kada je Nada završila u bolnicu zbog ozbiljnih povreda, klupko je počeo da se odmotava.

Naime, kako su za portal Nova.rs ispričali rođaci nesrećne žene, Nada je pre oko mesec dana počela da se zabavlja sa Zoranom, koji je želeo da joj „skine zvezde sa neba“ i koji je živeo u iznajmljenom stanu nedaleko od njene kuće. Komšije su ih viđale zagrljene, i ništa nije moglo da sluti o kakvom je monstrumu reč.

„Sve je bilo u redu dok jedno veče nije Nadu vezao za krevet a potom joj sipao kiselinu u oči. Pretio joj je da ako bude nekom rekla, da će joj nastradati deca, zbog čega je u bolnici rekla da se sama povredila“, pričaju rođaci.

Međutim, kako kažu, sumnja u njima je rasla. Tako su pre dva dana „provukli“ Zoran iz Vranja kroz Gugl, počeli da ukucavaju uz to i ‘krivična prijava, ubistvo, pokušaj ubistva’ i ono što su videli, ostavilo ih je bez teksta.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

„Izletela je na Guglu njegova fotografija i ime i prezime Zoran Kostić, a ne Zoran Disić kako se više od mesec dana predstavljao svima nama. Kada smo to videli, nismo mogli da dođemo sebi. Odmah smo alarmirali policiju koja je brzo reagovala i uhapsila nasilnika“, rekla je rođaka te dodala da su iz predostrožnosti odmah zamenjene i brave na stanu povređene Nade.

Podsetimo, Zoran K. privođen je ranije a iza sebe ima dosije zbog teških krivičnih dela, među kojima je i ubistvo tašte. Rođaci ističu da su tek nakon hapšenja Zorana K. otkrili da on iza sebe ima poduži dosije, te da je čak služio zatvorsku kaznu zbog ubistva.

„Otkrili smo da je izvršio ubistvo tašte u Vranju, da je posle pet godina pušten na vikend, i tada je pokušao da zakolje dve osobe nožem. Ponovo je uhapšen, ali je neki psihijatar odlučio da nije opasan za društvo, pa je nakon odslužene kazne pušten na slobodu“, rekli su između ostalog rođaci.

Nasilnik će sutra biti saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu.

BONUS VIDEO: Krik roditelja Ko uvlači decu Pančeva u kriminal 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar