Foto: Goran Srdanov/Nova.rs, Južne Vesti

Porodica Nade S. (48), koju je nasilnik Zoran K. (53) najpre vezao za krevet a potom joj sipao kiselinu u oči, u razgovoru za Nova.rs ističu da je nesrećna žena iz straha najpre ispričala da se sama povredila. Kako ističu, Nada S. je bila u strahu od toga šta bi nasilnik mogao da učini sledeće.

Ceo slučaj dogodio se prošlog četvrtka, kada je nasilnik Zoran K. namamio Nadu S. u stan, a potom je stravično mučio. Nasilnik je tom prilikom pretio nesrećnoj ženi rekavši joj da, ukoliko bude raskinula sa njim, sve što je njoj uradio, uradiće i njenoj deci.

„Rekao joj je da ima dve opcije, da li će da gleda snimak ili će da gleda uživo kako on deci sipa kiselinu u oči. Pretio je da će nauditi njenoj deci ukoliko kaže da joj je on to uradio. On ju je odveo do bolnice, jer je pristala da kaže da će ostati sa njim“, kaže rođaka.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Ističe i da su Nadi S. najpre u bolnici rekli da su u pitanju teške povrede, dok su sada promenili mišljenje.

Pročitajte još:

„Levo oko je u redu, ali za desno se ne zna. Prvo su rekli da su teške povrede, sada su rekli da su lake, nakon nedelju dana“, kaže rođaka.

Podsetimo, nasilnik se Nadi S. predstavljao lažno, kao da je izvesni Zoran Disić, građevinski radnik. Sve je bilo u redu do prve svađe, prošlog četvrtka, kada je pokazao svoje pravo lice.

Zoran K. je priveden, a on od ranije ima dosije zbog teških krivičnih dela, među kojima je i ubistvo tašte.

BONUS video: Teško ubistvo u Obrenovcu rasvetljeno za 48 sati

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar