Foto: Goran Srdanov/Nova.rs, Južne Vesti

Nasilnik Zoran K. (53) koji je prošlog četvrtak najpre vezao, a potom sipao kiselinu u oči Nadi S. (48) iz Pančeva, trebalo je da bude saslušan danas u Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu, ali nije, jer je tvrdio pred tužiocem da se loše oseća.

Nasilnik je izjavio da se loše oseća i zbog toga je tužilaštvo naložio da se nad njim obavi neuropsihijatrijsko veštačenje, a potom će opet biti pozvan na saslušanje.

Pročitajte još:

„Tužilaštvo je predložilo sudu da mu odredi pritvor i to zbog opasnosti od bekstva, kao i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi mogao da utiče na oštećenu i svedoke i da bi u kratkom roku mogao da ponovi krivično delo“, kaže za Nova.rs portparolka tužilaštva Sandra Milentijević.

Podsetimo, Zoran K. privođen je ranije a iza sebe ima dosije zbog teških krivičnih dela, među kojima je i ubistvo tašte. Rođaci ističu da su tek nakon hapšenja Zorana K. otkrili da on iza sebe ima poduži dosije, te da je čak služio zatvorsku kaznu zbog ubistva.

„Otkrili smo da je izvršio ubistvo tašte u Vranju, da je posle pet godina pušten na vikend, i tada je pokušao da zakolje dve osobe nožem. Ponovo je uhapšen, ali je neki psihijatar odlučio da nije opasan za društvo, pa je nakon odslužene kazne pušten na slobodu“, rekli su između ostalog rođaci.

Nasilnik će sutra biti saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu.

BONUS video: Napad na radnicu teretane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar