Foto: Instagram/vasiilisa_/dragana_banic

Udovice ubijenih članova škaljarskog klana Zijada Nurkovića i Gorana Vlaovića objavile su istu poruku na svojim Instagram nalozima: "Nikome niste dužni da objašnjavate svoj nivo obrazovanja, svoj izgled, svoj izbor partnera, svoj odnos prema Bogu, svoj život"

Supruga Zijada Nurkovića (24), škaljarca koji je likvidiran 2019. godine u Španiji u njenom prisustvu, Vasilisa Nurković, objavila je na Instagramu identičnu fotografiju kao i Dragana Banić, partnerka visokopozicioniranog člana škaljarskog klana, Gorana Vlaovića, koji je ubijen ove godine na Pagu.

Pročitajte još:

Nurković je izrešetan u blizini španske Malage. Nepoznati napadač je Nurkoviću prišao dok je bio sa porodicom u automobilu i izrešetao ga naočigled trudne supruge i dvogodišnje ćerke.

Zijad Nurković je sa teškim povredama glave tada prebačen u bolnicu, međutim, ubrzo je preminuo. Trudna supruga i ćerka prošle su bez povreda, a za napadačem se i dalje traga.

Poruka je prkosna: „Nikome niste dužni da objašnjavate svoj nivo obrazovanja, svoj izgled, svoj izbor partnera, svoj odnos prema Bogu, svoj život“, objavile su udovice dvojice pripadnika škaljarskog klana koji su ubijeni u razmaku od tri godine.

Sličnu tragediju doživela je i Dragana Banić, koja je sa svojim partnerom bila Pagu, na plaži Zrće, kada mu je Duško Tanasković prišao sa leđa i naočigled devojke i društva, ispalio hitac iz pištolja i usmrtio Vlaovića.

Dragana Banić Foto: Instagram/dragana_banic

Dragana i Vasilisa, objavile su identičnu fotografiju na društvenim mrežama.

Njih dve se međusobno i prate na društvenim mrežama, a nije poznato da li su bliske prijateljice.

BONUS VIDEO: Hrvatska policija o ubistvu škaljarca na Pagu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare