Foto: TANJUG/ FOTO HINA/ ZVONKO KUCELIN

Na društvenim mrežama pojavio se snimak nastao neposredno posle pucnjave na Pagu, u kojoj je ubijen pripadnik škaljarskog klana Goran V. (38), a na kojem se vide osobe koje pokušavaju da reanimiraju ranjenog.

Goran V. je ubijen jutros ispred popularnog kluba na Pagu, a za ovo ubistvo osumnjičen je državljanin Srbije.

Na snimku koji se pojavio na mrežama, pored osoba koje ispred kluba pokušavaju da reanimiraju ubijenog Gorana, nalaze se i pripadnici obezbeđenja kluba.

„Neko sa pištoljem ubio čoveka, u glavu mu je pucao“, čuje se na snimku.

Prema policijskim izvorima, Goran V. slovi za bliskog člana „škaljarskog kriminalnog klana“.

On je 2014. godine proglašen krivim zbog krivičnog dela pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela ubistva vođe navijača „Delija“ Marka P. Vesnića iz Beograda i ranjavanja Ivana Markovića u Igalu, koje se dogodilo 24. jula 2009. godine. Za to delo dobio je uslovnu kaznu zatvora.

Kako su javili hrvatski i crnogorski mediji, Goran V. je ubijen jutros oko šest sati, kada je pogođen hicem iz vatrenog oružja.

„Oko 6 sati primili smo dojavu kako je u Kolanjskom Gajcu na Pagu jedna osoba ranjena iz vatrenog oružja. Na mesto događaja su upućeni policijski službenici te je ubrzo privedena osoba koja se dovodi u vezu s navedenim događajem. Ranjeni muškarac je u vozilu Hitne na putu prema bolnici preminuo. Na mestu događaja provodi se uviđaj i kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti događaja“, objavila je ranije policija.

Do pucnjave je došlo dok je u klubu još bilo ljudi, koji su u šoku svedočili ovom strašnom događaju.

Motiv ubistva za sada nije poznat. Sumnja se da se radi o mafijaškoj lividaciji, jer je ubistvo odrađeno profesionalno.

****

BONUS VIDEO – Hrvatska policija o ubistvu na ostrvu Pag

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook
Twitter
Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare