Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

U Ritopek su danas stigli i pripadnici Ronilačke jedinice Žandarmerije koji "češljaju" Dunav u potrazi za žrtvama Veljka Belivuka i njegove ekipe.

Kako smo saznali na licu mesta, ronioci se nalaze na nepristupačnom delu obale reke. Kako se sumnja, taj deo je potencijalno mesto zločina, a od „štek“ kuće je udaljen nekoliko stotina metara.

„To vam je tamo zabačeno. Ako su i donosili nešto i bacali u Dunav to su uradili dole, niže, u delu reke kojem se prilazi iz pravca kuće. Nije moguće prići tamo, zabačeno je, a mislim da trenutno nije ni dozvoljeno proći tuda“, rekao nam je jedan meštanin, pecaroš kojeg smo zatekli na obali Dunava.

Akcija u Ritopeku počela je pre četiri dana. Na licu mesta nalaze se pripadnici Žandarmerije, UKP, Forenzika i od danas ronioci. Pretražuje se kuća crvene boje u kojoj su, kako se nezvanično navodi pronađeni tragovi zločina.

Podsetimo, Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, i Marko Miljković uhapšeni su 4. februara oko 5 ujutru po nalogu Tužilaštva. U toku te noći uhapšeno je i zadržano 16 osoba osumnjičenih za udruživanje radi izvršavanja teških krivičnih dela među kojima su otmice i ubistva. Velji i ekipi određen je pritvor do 30 dana.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar