Foto: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

Više javno tužilaštvo podnelo je optužni predlog protiv beogradskog glumca i tv voditelja Milana Kalinića zbog tuče koja se dogodila u hali Pionir na košarkaškoj utakmici Crvene zvezde i Partizana u aprilu 2019. Kalinić je tada, u VIP loži, nasrnuo na navijača i bivšeg funkcionera Zvezde Dalibora Dadu Krkovića nakon svađe oko mesta na "crvenom kauču".

Kalinić je optužen za delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi, a uskoro bi trebalo da mu otpočne i suđenje.

Foto: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

Kalinić je na saslušanju neposredno nakon obračuna u Pioniru priznao da se potukao sa bivšim sponzorom i funkcionerom Zvezde Daliborom Dadom Krkovićem i ispričao šta se tačno dogodilo.

Foto: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

„Izbila je svađa oko fotelje koja je bila namenjena za mene i glumca Acu Radojičića, a na kojoj je sedeo Krković. Krković je u jednom trenutku ustao i krenuo da udara mog prijatelja Marka Pavlovića, koji je inače direktor marketinga Crvene zvezde, zbog čega sam se ja umešao u sukob. Udario sam ga nekoliko puta samo kako bih odbranio prijatelja“, navodno je ispričao Kalinić na saslušanju, kog je od Krkanovića razdvajao i bivši ministar odbrane Dragan Šutanovac.

Pročitajte još:

Njegovu priču tada je potvrdio i Krković koji je nas sebe preuzeo odgovornost za izbijanje tuče.

„Tuču sam ja izazvao, jer sam zbog nervoze, velikog pritiska pred utakmicu, svoje nepromišljenosti napao Kalinićevog druga. I mogu samo da priznam da bih sigurno odreagovao isto kao i Kalinić da je neko udario mog prijatelja. Neizrecivo mi je žao dok gledam ovu hajku na njega, kako ga razvlače po medijima, jer je sve prenaglašeno i preterano“, rekao je Krković,

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar